Valoare impreuna!
Quartz Matrix

DESPRE NOI

Quartz Matrix este compania nationala care, prin experienta de 18 ani pe piata business-to-business, aduce VALOARE clientilor prin solutii integrate de business, servicii personalizate IT si suport tehnic acreditat. Certificarile obtinute (acceseaza aici declaratia QM privind politica de management integrat), ISO 9001:2008 de management al calitatii, ISO 14001:2005 de management al mediului, ISO 18001:2007 de management al securitatii si sanatatii in munca (OHSAS) si ISO 27001:2005 de management al securitatii informatiilor, sunt o confirmare a profesionalismului si a dedicarii manifestate de specialistii nostri in dezvoltarea de solutii business la standarde internationale. Quartz Matrix este inscrisa si in registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice cu numar de inregistrare: RO-2009-05-EEE-0169.
 
Echipa Quartz Matrix, elementul central in filosofia de imagine a companiei, este formata din consultanti, proiectanti si specialisti in cercetare-dezvoltare, care a propulsat firma pe locul 4 in Clasamentul Consiliului National al IMM-urilor din Romania in 2009, pe domeniul IT&C. In acelasi an, Quartz Matrix a fost selectata in categoria celor mai sigure companii din Romania, de catre firma de evaluare a riscului de credit international Coface, raspunzatoare pentru analiza si inaintarea rapoartelor de tara catre UE. Solutiile proprii dezvoltate de Quartz Matrix, ProLang®–laborator fonetic digital, STS–sistem de traducere simultana, DigiTrafic®–contorizare flux persoane si E-Net–sistem de management energetic, au primit recunoastere nationala prin onorul “Marca de Aur” la Expozitia “Fabricat in Romania”, pe parcursul a 10 ani de cercetare.
Suntem parteneri de incredere ai celor mai mari experti mondiali in domeniul tehnologiei informatiei, alianta care s-a concretizat in certificarile: Microsoft Gold Certified Partner, VMware Enterprise Partner, IBM Advanced Business Partner, Cisco Select Certified Partner, HP Preferred Partner, Lenovo Premium Business Partner, IBM Warranty Service Provider, Microsoft Small Business Specialist, Intel Channel Partner, Elo Digital Office Partner.

Quartz Matrix e mai mult decat IT, e business 100%. Suntem organizati pe 5 directii de business:
Quartz Matrix – Solutii IT&C – infrastructura, software si servicii integrate
www.quartzmatrix.ro/IT/
 
NetDeTek – Solutii de securitate si comunicatii
www.netdetek.ro
 
Senys – Solutii eficienta energetica – management energetic si urmarire utilitati
www.senys.ro
 
CounTek – Solutii fiscale – solutii pentru retail, depozite si HoReCa
www.digitrafic.ro
 
NextClass– Solutii educationale – solutii pentru invatamant interactiv
www.nextclass.ro
 
Quartz Matrix vrea sa demonstreze clientilor si partenerilor sai implicarea activa in derularea unor proiecte competitive. Cele 5 divizii proiecteaza solutiile complete de care aveti nevoie, de la analiza si dimensionarea solutiilor pana la mentenanta / service, motiv pentru care suntem onorati sa va devenim PARTENERI.
HOME::INTREBARI FRECVENTE::QUARTZ MATRIX::CONTACT::DECLARATIA PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Copyright ©2011- Quartz Matrix | All rights reserved